Tillbaka Produkter Dokument Kontakt Kundvagn
Tillbaka
Välkommen

Nyheter
Aktuellt
2023-08-31 Ny prislista 2023!
Ny prislista med nya produkter. Bl.a. avtagbara golvmärkning, stolp skyltar, täckplast osv. Kolla runt vår hemsida eller ladda ner från dokument.
2020-09-01 Produktlänkar på orderdokument
Nytt i våra orderdokument är att artikelnumret är länkat till hemsidan - enkelt och bra när du behöver utförlig produktbeskrivning.
2020-09-01 Beställ prover direkt från hemsidan
Vi har ny funktion på hemsidan - möjlighet att beställa prover direkt från produktsidan.
2017-09-01 Stor uppdatering: Nya produkter, nya broschyrer och nya priser samt prislista. Kolla runt vår hemsida eller ladda ner från dokument.
2016-03-15 Varselmärkning (VM) går nu att beställa direkt från vår hemsida
 
Äldre händelser
2020-08-01 Ny taktäckning och tilläggsisolering
Efter 28 år byter vi taktäckning på vår äldsta fabriksdel. Samtidigt passar vi på att tilläggsisolera och installera nya rökgasluckor.
2020-01-01 Kortsystem byter verkställande direktör
Thomas Nyqvist tillträder befattningen som VD på Kortsystem 2020-01-01. De senaste 1,5 åren har Thomas jobbat som operativ chef. Thomas har tidigare gedigna erfarenheter från befattningar inom inköp och försäljning från såväl tillverkande företag som handelsföretag. Per Bildh kommer att vara kvar i företaget och jobba med speciella projekt.
2019-05-19 Solkraft redo för Kortsystem
2018-03-01 120 ny pallplatser
I februari installerade vi 120 nya pallplatser och 24 nya utdragenheter.

Vår verksamhet ökar och det blir ett välkommet tillskott för att hantera ingående material och halvfarbrikat i vår produktion.
2017-11-02 Maskininvestering
Idag har vi fått vår nya sax installerad och igångkörd. Maskinen ger oss ökad kapacitet och bättre leveransförmåga.
 
 
På Kortsystem arbetar vi med märksystem inom fyra olika produktområden, lager, produktion, butik samt industrimärkning. Vi är ett familjeägt företag som ligger i Gislaved. Här tillverkar och utvecklar vi alla våra produkter av etiketter, skyltar och hållare som vi säljer i främst norra Europa. Välkommen in och se vårt stora sortiment.
Om Kortsystem
Affärsidé
Kortsystem ska utifrån kundens behov leverera rätt märkning med hög kvalitet och till ett konkurrenskraftigt pris. Kortsystem ska även verka för att vara en attraktiv arbetsgivare som kontinuerligt utvecklar sin personal.
Vision
Kortsystems vision är att bli ledande i Europa inom de fyra produktområden lager-, produktion-, butik- samt industrimärkning. Kortsystem ska även vara kundens första val inom dessa fyra produktområden.
Kvalitet
Kortsystem skall alltid förknippas med hög kvalitet genom hela kundrelationen. Det gör vi genom ständiga förbättringar av våra interna processer för att alltid kunna möta kundernas krav. Vi tror även att ett starkt engagemang och en hög servicenivå starkt bidrar till att vi kan leverera i rätt tid, till rätt pris och rätt kvalitet.
En hållbar framtid
Kortsystem vill vara med och skapa en hållbar framtid för människor och miljö. Genom professionellt familjeägande skapar vi ett stabilt och långsiktigt synsätt på våra relationer med medarbetare, kunder och leverantörer.

Vi arbetar aktivt för att minska vår miljöpåverkan, men vi vill också stödja våra kunder i detta arbete. Många av våra produkter hjälper till att minska svinn och skapar effektivare processer.

Idag arbetar vi aktivt för att minska slöserier i våra processer. Vi använder bara förnyelsebar energi och tillhandahåller en laddningsstation för elbilar till våra medarbetare och besökare.