Tillbaka Produkter Dokument Kontakt Kundvagn
Tillbaka
Etikettkartong
För att märka med en etikettkartong krävs en av våra etiketthållare för montering av märkningen. Fördelarna att välja kartong är att det finns möjlighet att ändra märkningen om behovet skulle uppstå. Etiketten är även väl skyddad i en etiketthållare vilket ökar livslängden.
TE | Tryckt kartong
Med eget tryckeri kan vi erbjuda kundanpassade tryckta etiketter av högkvalitet till ett bra pris. Etiketterna kan fås i en rad olika storlekar med varierande antal tecken. Det går också att välja extra färger, streckkod, pil och montering. Vi har stor erfarenhet av att hantera stora volymer och då erbjuder vi alltid montering av etiketten i etiketthållaren, allt för att minska arbetet vid upphängning av märkningen.
KLP | Perforerad A4
Vi har perforerad etikettkartong som passar våra etiketthållare. Om det finns behov av att ändra märkningen ofta är det ett bra sätt att köpa etiketthållare av oss med tillhörande etikettkartong för att kunna skriva ut etiketter själv. Som standard erbjuder vi vit och gul färg på kartongen.
KP | Perforerad
Denna produkt påminner om KLP, men innehåller endast en remsa med perforerade etiketter. Lätt att använda – även vid handskrift och små volymer, men går även att ladda i en laserskrivare genom att justera facken.