Tillbaka Produkter Dokument Kontakt Kundvagn
Tillbaka
Etiketter
Vi har ett brett utbud och lång erfarenhet av att märka hyll- och pallställ med etiketter. De tre materialen vi använder oss av är kartong, vinyl och magnetmatta. Med eget tryckeri kan vi ta ansvar för hela tillverkningen så etiketten enbart måste monteras på hyll- eller pallstället. Vi erbjuder även olika system där man själv kan tillverkar sina egna etiketter, bra vid små volymer och frekvent ändring av märkningen. Genom ett brett utbud av olika färger, former och symboler samt streckkoder på etiketten är det möjligt att få en enhetlig märkning som passar just er verksamhet optimalt.
Etikettkartong
För att märka med en etikettkartong krävs en av våra etiketthållare för montering av märkningen. Fördelarna att välja kartong är att det finns möjlighet att ändra märkningen om behovet skulle uppstå. Etiketten är även väl skyddad i en etiketthållare vilket ökar livslängden.
Vinyletikett
Vinyletikett är en klisteretikett som appliceras direkt på det man vill märka upp. Med vinyletikett fås en prisvärd och permanent märkning av pall och hyllställ. Vår vinyl är slitstark och har lång livslängd. Vi erbjuder att trycka etiketterna eller så kan du köpa enskilda siffror och bokstäver av oss för att tillverka märkningen själv.
Magnetetikett
De magnetiska etiketterna erbjuder många alternativ. Etiketten kan levereras färdigtryckt på vinyl med hel magnetbakgrund eller på rulle för egen vidareförädling.
Golv
Golvet har blivit en lika naturlig plats att använda märksystem på som pall- och hyllsystem alltid varit.
Varför?
Logistik är viktigare, smarta flöden allt mer väsentligare och strävan att göra rätt från början har lett till att även golvet kräver märkningsprodukter.
Kortsystems produkter för golvmärkning möter dessa krav och vi har glädjen att erbjuda en mängd olika produkter i form av rullar, dekaler och tryckta dekaler.

För att montera golvmärkena behövs inga stopp eller avspärrningar för torktid. Ytan som ska märkas rengörs och sedan appliceras märkena direkt och är därefter klara för användning.
Vår golvmärkning är tillverkad av vinyl som är laminerad vilket ger en slitstark yta och den låga profilen, endast 195 my, gör att den håller längre.

Vår produkt fungerar väl på behandlade betonggolv.