Tillbaka Produkter Dokument Kontakt Kundvagn
Tillbaka
Etiketthållare för hyllor
Vi har ett brett sortiment av etiketthållare för att kunna erbjuda hållare anpassade till marknadens olika hyllprofiler. Längderna på hållarna finns från 75mm upp till 1200mm. Hållarna kan fås med självhäftandetejp, skumtejp eller magnet vilket möjliggör enkel omflyttning av märkningen.
EH & EHB | Öppen överkant
EH-hållaren är öppen i överkant, det möjliggör enkel montering av etiketten och samtidigt ger hållaren ett bra skydd för etiketten. Med flexibel tillverkningsteknik är det enkelt att modifiera dimensionerna efter specifika behov. EH-hållaren finns i standard höjderna 18, 22 och 26mm med självhäftandetejp. Med magnettejp finns hållaren i standard höjden 26mm.
EX & EXB | Skyddad överkant
EX-hållaren ger etiketten fullständigt skydd och ökar därmed etikettens livslängd. Med en effektiv tillverkningsprocess är den väl lämpad för stora volymer. EX-hållaren finns med självhäftandetejp och magnet i standardhöjden 26mm.
EXV | Vinklad, öppen överkant
EXV-hållaren är vinklade antingen 27 eller 45 grader. Dessa lämpar sig väl för märkning av hyllor på hög eller låg höjd, då god visualisering av märkningen uppnås. EXV finns i standardhöjden 26mm och längderna 100, 105, 900, 940 och 1000mm.
EX | Färgad baksida
Färgad baksida. Genom att välja en färgad EX-hållare kan man på ett enkelt sätt färgkoda sin märkning. Det skapar ordning och reda samt lyfter fram märkningen på ett tydligt sätt. Standardfärgerna är blå, röd, vit och svart. Standardstorleken är 1000mm lång och 26mm hög.
EL & ELB | HI 280 Profil
EL-hållaren gör det möjligt att lyfta ut etiketten från hyllprofilen. Ett mycket bra alternativ då hyllprofilen inte är plan, exempelvis hyllan HI 280, då möjliggörs enkel montering av etiketten och god visualisering skapas. EL-hållaren är 26 eller 39 mm hög och finns med skumtejp som ger god vidhäftnings förmåga eller magnet.
EHV & EHVB | Vinklad, öppen överkant
EHV-hållaren är en vinklad vilket gör att märkning på höga eller låga höjder får god visualisering. Hållaren finns med skumtejp som ger god vidhäftnings förmåga eller magnet för enkel flyttning. EHV finns i standardhöjden 26 och 39 mm.