Tillbaka Produkter Dokument Kontakt Kundvagn
Tillbaka
Korthållare för krage
För att enkelt kunna märka upp innehåll i pallar med krage erbjuder vi ett antal olika hållare. Våra korthållare är tillverkade i transparant pvc plast vilket gör dem väldigt slitstarka och lätta att hantera vid frekvent ändring av märkningen. Med egen tillverkning har vi möjlighet att gå utanför standardformatet och utförande på hållarna.
KPB | Öppen framsida
KPB har öppningen på framsidan vilket underlätta bytet av information och/eller då noteringar om utfört arbete skall tillfogas. Som standard finns hållaren i liggande A5 och A4.

Vinklad KPB används för instick mellan kartonger eller pallkragar – i övrigt samma funktioner som ovan. Som standard finns hållaren i liggande A5.
KPS | Tumgrepp
KPS hållaren är sluten vilket gör att kortet skyddas från smuts och fukt. För att underlätta ändring av märkning finns ett tumgrepp på baksidan av hållaren. Som standard finns hållaren i liggande A5 och A4.

Vinklad KPS är en hållare som lämpar sig väl för att sticka in mellan pallkragar eller lådor för flexibel hantering av hållaren – i övrigt samma funktioner som ovan. Som standard finns hållaren i liggande A5.
KPL | Kort baksida
KPL är en enklare variant av KPS, med kortare baksida och utan tumgrepp – ett prisvärt alternativ när du behöver en riktig korthållare som tål flera års användning.
Som standard finns hållaren i liggande A5.
KPA | Kraftigare material
KPA påminner om KPL, men är tillverkad i tjockare material passande då krav på lång hållbarhet ställs.
Som standard finns hållaren i liggande A5.
KPC | Stående
Korthållare för pallram i stående utförande
KPK | Signalement
Märkning för pallram med olika färg signalement