Tillbaka Produkter Dokument Kontakt Kundvagn
Tillbaka
Varselmärkning
En tydlig märkning av varsel på arbetsplatsen förebygger skador och olyckor och skall därför göras med stor omsorg. De senaste åren har antalet symboler utökats rejält, bland annat har en ny ISO-standard kommit. De symboler som finns på vår hemsida har vi i lager för omgående leverans, men hittar du inte det du söker så kontakta oss – vi har fler – alla är inte upplagda här.
VM | Vinyletikett
En självhäftande etikett som fäster på de flesta ytor. Etiketten har lång livslängd och tål t ex vatten, olja och sol.
Klistret på etiketten härdar efter några dagar och blir då svår att ta bort – behöver man justera en uppsatt etikett gör man det så snart som möjligt.
VMS | Styrenskylt
Vår vinyletikett levereras monterad på en hårdplastskiva av styren och blir då lämplig att skruva eller hänga upp.
Utmärkt att använda då det inte finns en lämplig yta att klistra upp etiketten på t ex i på en pallstolpe eller hängande från tak.
VMA | Aluminiumskylt
Vår vinyletikett levereras monterad på en aluminiumskiva. Den har lång livslängd, tål väder och vind och används speciellt utomhus.
Utmärkt att använda om man behöver varselmärkning på t ex stängsel.
VMF | Golvetikett
Vår vinyletikett förses med ett slitstarkt laminatet på ovansidan vilket skyddar trycket från det stora slitage som blir vid en golv applicering.
För att förlänga livslängden på golvetiketten så har det rundade hörn. Golvet är i många fall en effektiv yta att placera varselmärkning på.