Tillbaka Produkter Dokument Kontakt Kundvagn
Tillbaka
Skyltar
Vi tillverkar ett brett sortiment av skyltar. De är i standard av plast försedda med självhäftande tejp eller i vinyl med självhäftande baksida för direkt applicering på ytor.
Vi har erfarenhet av hur stora skyltarna och dess information skall vara för god läsbarhet på givet avstånd.
På förfrågan finns skyltar med aluminiumbaksida och skyltar med speciella egenskaper, t ex upphängning med magnet, för utomhusbruk, med reflekterande material eller efterlysande.
Vi kan även erbjuda större skyltar t ex gångskyltar som täcker en hel pallställsgavel, orienteringstavlor, skyltar för upphängning i tak eller över portar.
Våra skyltar går även att få som golvmärke eller varselmärke – för mer info – se under respektive rubrik.
SK & GS | Omonterad
Prisvärt alternativ när en hållare för t ex gånginformation på ett lager behövs – finns i två varianter: raka eller vinklade och i flera storlekar. Levereras med en dubbelhäftande tejp för enkel uppsättning. Kan kombineras med etiketter från våra T- eller GE-produkter- se nedan.
T | Tecken
Enskilda siffror och bokstäver i gul vinyl och svarta tecken för bl.a. vårt SK & GS sortiment – se ovan – eller för uppsättning direkt på en plåtbakgrund.
På förfrågan finns möjlighet till andra färger och vi har också erfarenhet att tillverka utskurna tecken.
GE | Skyltetikett
När informationen blir sammansatt, består av fler än ett tecken, kanske med streckkod, pilar och färger så passar vår GE- skyltetikett bra. Givetvis är etiketten självhäftande – används för montering på bl.a. vårt SK & GS sortiment – se ovan – eller sätts direkt på dörr eller gavel av plåt.
Väljer du GE så är antalet färger stort.
GES, GEP & GEA | Färdigmonterad
Väljer du den färdigmonterade skylten så får du flera fördelar. Den är helt färdig vid leverans, monteringen av etiketten på skylten är fackmannamässigt utförd och tidsvinsten jmf med att göra delar av den själv är betydande.
I standard levereras den i olika utförande, som gångskylt i rak eller vinklat utförande med dubbelhäftande tejp eller med hårdplast baksida för uppsättning mot vägg eller i tak.
GES Stolpe | Färdigmonterad
Denna skylt är färdigmonterad med skumtejp för stolpe. Fungerar utmärkt om man har ställage med flera nivåer och streckkoder men vill ha informationen vid ögonhöjd och inte flera meter bort.
GET | Gavel, Tak och Portar
Större skyltar i olika utförande, bl.a. en-sidig för portar, två-sidiga eller fyra-sidiga för att hängas från tak.
VL | Tillbehör till GEP och GET
VL är en vinklad list med tejp som används för att kombinera/fästar ihop skyltar som GEP till en plogskylt eller en GET till en 4-sidig skylt. Fästes mellan två skyltar.
Tillägg till GET
Är etiketter och aluminium skylt. Plastfickor går utmärkt att kombinera med tillbehör för GET.
OK | Olika komplement till GET
Finns allt från kedja, galge, krokar, hängverktyg, rör osv. Allt för att sätta upp dina skyltar eller plastfickor från tak till lastytor.