Tillbaka Produkter Dokument Kontakt Kundvagn
Tillbaka
Etiketthållare
Vi har ett brett utbud av etiketthållare för pappersetiketter som passar utmärkt för märkning av pallställ, hyllor, trådhyllplan samt plastbackar. Etiketthållarna finns i olika utförande för att kunna möta olika krav. Vi har hållare som skyddar etiketten mot smuts och ökar därmed dess livslängd och vi har hållare som är öppna i överkant vilket gör det enkelt att byta etiketten ofta. Våra vinklade hållare skapar tydlig märkning på höga och låga höjder.
Etiketthållare för pallställ
Vi har ett brett sortiment av etiketthållare för pallställ som är anpassade för marknadens olika balkprofiler. Hållarna kan fås med självhäftande tejp eller magnet som gör det enkel att flytta märkningen. De finns i olika höjder för att kunna vara läsbara på olika avstånd.
Etiketthållare för hylla
Vi har ett brett sortiment av etiketthållare för att kunna erbjuda hållare anpassade till marknadens olika hyllprofiler. Längderna på hållarna finns från 75mm upp till 1200mm. Hållarna kan fås med självhäftandetejp, skumtejp eller magnet vilket möjliggör enkel omflyttning av märkningen.
Etiketthållare för stolpe
Etiketthållare för stolpe är ett bra alternativ för att komplettera eller ersätta märkning på höga höjder. Informationen om de översta platserna placeras på pallställsstolpen och det blir möjligt att läsa och scanna streckkoder.
Etiketthållare för plastback
Våra etiketthållare för plastbackar passar många av marknadens plastlådor. Då innehållet ofta variera i plastlådor och är svårt att överblicka är våra hållare ett bra alternativ för att hantera frekvent ändring av märkningen. Därigenom kan märkningen hela tiden möta innehållet i lådan.
Etiketthållare för trådhylla
Etiketthållare med clips är ett bra sätt att märka trådhyllplan där det kan vara svårt att få självhäftandetejp eller magnet att fästa. Vi erbjuder etiketter i standardlängden 105 och 210mm.
Avdelare
Sektionera dina hyllor/ställage med en enkel avdelare. Finns i adaptiv, flyttbar och permanent utförande.
OK | Tillägg till hållare som expanderar dess användningsområde
OK-gruppen innehåller en del tillägg som ger möjlighet för hållare att fästas på bl.a. grenställ, trådhyllor, mellanlägg och även för hängning.